Homekoiramme Ässä ja Ännä

Ässä on toukokuussa 2018 syntynyt Itä-Eurooppalainen kyläkoira, jossa on 19% russel-terrieriä mausteena. Terrieri näkyy Ässässä terhakkuutena ja innostuneisuutena, sekä myös ajoittain omapäisyytenä.
Ässä aloitti nenätyöskentelyn 16-viikon iässä nosework-kurssilla hajuna eucalyptys. Siitä saakka Ässä on tehnyt noseworkia myös käyden useissa kokeissa. Home otettiin hajuksi Ässälle tammikuussa 2021 ja eteneminen home-etsinnöissä on ollut nopeaa kun hajutyön perusteet oli jo hallussa pienestä pennusta saakka.
Ässä on innokas ja nopea työskentelijä ja tekee tarkkaa työtä!
Ässä yleensä tarkastaa kohteet ensimmäisenä.

Ännä on kesäkuussa 2020 syntynyt Amerikkalainen kyläkoira. Myös Ännä aloitti nenätyöskentelyn 16-viikon iässä eucalyptyksellä. Home otettiin Ännälle käyttöön tammikuussa 2021 Ännän ollessa vasta 7 kuukauden ikäinen pentu!
Ännä on rauhallinen, mutta innokas etsijä ja tekee erittäin tarkkaa työtä.
Toistaiseksi Ännä tarkistaa kohteen Ässän jälkeen.

Molemmat koirat ovat kotoisin Santorinilta, Kreikasta. Koirat olemme tuoneet suomeen pieninä pentuina, Ässä 10vko ikäisenä ja Ännän 16vko ikäisenä. Nenän käyttö on molemmille luontaisesti vahvaa, onhan se kodittomaksi syntyneelle kyläkoiralle keino löytää ruokaa ja selvitä hengissä. Tämän ansiosta ovatkin todella hyviä homekoiriksi! Molemmat pojat ilmaisevat löydöt jähmettymällä kuonokosketukseen, joten eivät vahingoita herkimpiäkään pintoja työskennellessään.
Kaikki poikien tekemät harjoitukset sekä kohdetarkastukset dokumentoidaan tarkasti ylös ja heidän osaamistasoaan tarkkaillaan jatkuvasti, jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Vapaa-ajallaan Ässä ja Ännä ovat hyvin aktiivisia koiria. Liikumme paljon luonnossa joko kävellen tai juosten. Kesäaikaan käymme suppailemassa ja tasapainottelut hoituu Doboillen. Vapaapäivinä Ässän ja Ännän saatat bongata myös kaupungilta kahvilasta, sosiaaliset pojat tykkäävät käydä katselemassa ihmisiä.

Ässän ja Ännän voit tilata tarkistamaan kiinteistösi sovittuna ajankohtana. Lisätiedustelut ja tilaukset asiakaspalvelu@homekoiratkurki.fi tai 044-9714294 (mikäli emme pääse vastaamaan, jätä soittopyyntö niin soitamme takaisin!)

?? Homekoirat Kurki lahjoittaa kaikista tehdyistä homekeikoistaan 3% Stray Paws Santorinille kodittomien koirien hoitoon. 

© Homekoirat Kurki 2021